Om oss

På Sufraco House of Fine Brands är vår vision att ge våra kunder en guldkant i vardagen.

Det finns många vardagliga sysslor som har med hygien, skönhet och rengöring att göra. Vi tycker att det är roligare och känns mer meningsfullt om vi kan utföra sysslorna med vackra, effektiva, praktiska och bra produkter och accessoarer. Dessutom med ett gott samvete.
Ända sedan starten 1998 har vi med stor medvetenhet om människa och miljö valt ut och via våra återförsäljare distribuerat hög kvalitativa produkter inom skönhet och livsstil och gjort dem tillgängliga på den skandinaviska marknaden.

Den flytande Marseille-tvålen i modern, elegant och enkel design finns i vårt DNA och med den som signum kan vi lugnt säga att vi startade trenden med att ha flytande och vackert förpackade handtvålar i våra badrum och kök.

Genom åren har det blivit naturligt för oss att utveckla vårt sortiment att även innehålla naturliga produkter för rengöring, vackra och praktiska städredskap, textilier som lyser upp hemmet och andra accessoarer för kropp och hem som gör livet enklare och vackrare.

Sufracos grundare är fransyska från Marseille. Med ett hjärta som klappar för sina rötter är det därför helt naturligt att de flesta av våra utvalda varumärken är franska. Men Ibland tar vi in utmanare som har fångat vårt intresse och som vi tycker extra mycket om och som vi tror att ni också kommer att uppskatta.

När vi väljer ett varumärke till vårt sortiment lägger vi alltid stor vikt vid att företaget tar ansvar för människorna de jobbar med, sin produktion avseende miljön samt valet av råvaror. Vi värdesätter extra högt att de har en historia att berätta och att de har en ärlig värdegrund som överensstämmer med vår egen.

Vi jobbar aktivt och målmedvetet för att göra våra varumärken synliga bland annat i press och sociala medier för att skapa en medvetenhet och sug efter våra varumärken och produkter. Vi är alltid tillgängliga för våra återförsäljare och med huvudkontor och lager i södra Sverige samt professionella säljteam i Sverige, Danmark och Norge kan vi ge dig den bästa möjliga kundservis. Det gör att du i din tur kan koncentrera dig på att göra ett bra jobb som återförsäljare av våra varumärken.

 När du handlar hos oss är du i trygga händer!

  • Antal: {{ cart.count }} st
  • Total: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Fortsätt till kassa